ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαχείριση Κτιρίων

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΜΥΛ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας όλη την απαραίτητη εξειδίκευση και δυνατό σύμμαχο την πολυετή εμπειρία της, μπορεί να σας απαλλάξει μια για πάντα από δύσκολες καταστάσεις.

Σας παρέχουμε:

Z

Την έκδοση των κοινοχρήστων δαπανών.

Z

Τη διανομή των ειδοποιητηρίων σε κάθε διαμέρισμα/ γραφείο/ κατάστημα.

Z

Την είσπραξη τους σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που δε σας εξυπηρετεί, μπορείτε να μας υποδείξετε χώρο και χρόνο κατάλληλο για εσάς.

Z

Τη μέτρηση της στάθμης του πετρελαίου, σε περίπτωση κεντρικής θέρμανσης.

Z

Την προμήθεια πετρελαίου (η ΘΕΡΜΟΜΥΛ είναι η μόνη εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων δαπανών στην πόλη μας που διανέμει πετρέλαιο με δικά της βυτία, και όχι με συνεργαζόμενους προμηθευτές, σε κεντρικές και ατομικές μονάδες και σε τιμές χονδρικής).

Z

Εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Κατάθεση σε οποιαδήποτε από τις 4 συστημικές τράπεζες.
  2. Πληρωμή μέσω e-banking.
Z

Την πληρωμή των κοινόχρηστων λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΑΘ) και των συνεργείων – συνεργατών (για καθαριότητα, συντ. ανελκυστήρα κ.λ.π.).

Z

Τη συνδρομή μας για την καλή λειτουργία της πολυκατοικίας (εξώθυρα, θυροτηλέφωνα κ.λ.π.) με τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων.

Z

Την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Z

Την ενημέρωση των ενοίκων/ συνιδιοκτητών για όποια ζημία ή βλάβη παρατηρηθεί, καθώς και την αποκατάσταση της από αρμόδιο συνεργείο, εφόσον μας ζητηθεί.

Z

Τη δωρεάν έκδοση βεβαιώσεων εξόδων για τις φορολογικές δηλώσεις, καθώς και οικονομικού ισολογισμού για την οικοδομή σας.

Z

Δωρεάν Αστική Ευθύνη Διαχειριστού.

Η εικοσαετής παρουσία μας στο χώρο της έκδοσης και διαχείρισης των κοινοχρήστων λογαριασμών εξασφαλίζει την αξιόπιστη διαχείριση του ταμείου σας.

Επιπλέον, με την υπογραφή συμφωνητικού διαχείρισης και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η συνεργασία μας, η πολυκατοικία σας ασφαλίζεται με συμβόλαιο αστικής ευθύνης διαχειριστού, (στην ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ) για όποια ζημία ή βλάβη προκληθεί στους έσω και έξω κοινόχρηστους χώρους εξ’ υπαιτιότητας της πολυκατοικίας, ύψους έως 61.000.00€ ετησίως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση κτιρίων καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εδώ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα & ζητήστε προσφορά για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που παρέχουμε!

Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας δίνοντάς σας μια εκτίμηση του κόστους για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

10 + 7 =