ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΘΕΡΜΟΜΥΛ 
Διαχείριση Κτιρίων & Έκδοση Κοινοχρήστων στη Θεσσαλονίκη

Η ΘΕΡΜΟΜΥΛ, είναι από τις πρώτες εταιρείες που έκαναν διανομή πετρελαίου στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται στην έκδοση κοινοχρήστων και στη διαχείριση κτιρίων με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, επί της οδού Φιλικής Εταιρίας 49, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δραστηριοποιούμαστε στην εξυπηρέτηση κατοικιών & πολυκατοικιών, στην έκδοση κοινοχρήστων, στην καθολική διαχείριση των κοινοχρήστων δαπανών της οικοδομής σας, στις συντηρήσεις καυστήρων, στις απεντομώσεις, μυοκτονίες αλλά και σε πάσης φύσεως επισκευές και συντηρήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, παρέχουμε ποιότητα εργασιών με συνέπεια, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, βιομηχανίες, ξενοδοχεία), νοσοκομεία, δήμους, κάθε είδους υπηρεσίες, και επιχειρήσεις δημόσιου και ιδιωτικού φορέα εξυπηρετούμε: περισσότερες από 3.500 κατοικίες (πολυκατοικίες – μονοκατοικίες – επαγγελματικούς χώρους).

Όλα αυτά τα χρόνια πρωταρχική μας επιδίωξη ήταν και είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χτίζοντας μακροχρόνιες και ανθρώπινες σχέσεις συνεργασίας. Άλλωστε η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που θα στηρίζεται στη φιλική συνεργασία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα & ζητήστε προσφορά για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που παρέχουμε!

Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας δίνοντάς σας μια εκτίμηση του κόστους για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

2 + 9 =